De verhuur espressomachines overheerlijke coffees van MobiCcino zijn grotendeels te danken aan de professionaliteit van onze barista’s maar zeker ook aan onze verhuur espressomachines! Onze verhuur espressomachines zijn niet alleen van grote klasse maar weerspiegelen ook de kwaliteit van uw organisatie. Onze verhuur espressomachines zijn zeer eenvoudig te installeren en te verwijderen. De machines kunnen geleverd worden met een buffettafel en/of ingebouwd worden op uw eigen bar. Alle ingredienten en (barista) benodigdheden om die overheerlijke coffees te maken, worden bijgeleverd. ONZE ESPRESSOMACHINES Wij geven er de voorkeur aan te werken met de ‘Mirage’- of met de ‘La Marzocco’ espressomachine. Niet alleen vanwege de ‘looks’ maar zeker ook omdat beide machines waardigheid verzekeren en zeer betrouwbaar zijn. Bij Mobiccino noemen we de Mirage espresso machine van ‘Kees van der Westen‘, de Rolls Royce onder de koffie machines. Deze espresso machine is handgemaakt en perfect af te stellen. De elegante uitstraling kan bovendien geheel naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de zijpanelen. De overheerlijke coffees van MobiCcino zijn grotendeels te danken aan de professionaliteit van onze barista’s maar zeker ook aan onze verhuur espressomachines! Onze verhuur espressomachines zijn niet alleen van grote klasse maar weerspiegelen ook de kwaliteit van uw organisatie. Onze verhuur espressomachines zijn zeer eenvoudig te installeren en te verwijderen. De machines kunnen geleverd worden met een buffettafel en/of ingebouwd worden op uw eigen bar. Alle ingredienten en (barista) benodigdheden om die overheerlijke coffees te maken, worden bijgeleverd. ONZE ESPRESSOMACHINES Wij geven er de voorkeur aan te werken met de ‘Mirage’- of met de ‘La Marzocco’ espressomachine. Niet alleen vanwege de ‘looks’ maar zeker ook omdat beide machines waardigheid verzekeren en zeer betrouwbaar zijn. Bij Mobiccino noemen we de Mirage espresso machine van ‘Kees van der Westen‘, de Rolls Royce onder de koffie machines. Deze espresso machine is handgemaakt en perfect af te stellen. De elegante uitstraling kan bovendien geheel naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de zijpanelen.

espressomachine met barista

Onze espressomachines zijn niet alleen van grote klasse maar weerspiegelen ook de kwaliteit van uw organisatie.

De overheerlijke coffees van MobiCcino zijn grotendeels te danken aan de professionaliteit van onze barista’s maar zeker ook aan onze espressomachines! Onze espressomachines zijn niet alleen van grote klasse maar weerspiegelen ook de kwaliteit van uw organisatie.

ONZE ESPRESSOMACHINES HUREN VOOR EEN EVENEMENT

Organiseert u een evenement of bent u te vinden op bijvoorbeeld een beurs, zorg dan dat u uw gasten gastvrij ontvangt. En hoe kunt u dat beter dan met een heerlijke kop koffie. Wanneer u een van onze espressomachines huurt, zal ook een van onze barista’s meekomen. Onze barista’s weten hoe zij een perfecte kop koffie moeten bereiden, maar ook hoe je de bezoeker gastvrij ontvangt met die kop koffie. Gastvrijheid en deskundigheid gaan bij hen hand in hand.
Onze professionele espressomachines zijn zeer eenvoudig te installeren en te verwijderen. De machines kunnen geleverd worden met een buffettafel en/of ingebouwd worden op uw eigen bar. Alle ingredienten en (barista) benodigdheden om die overheerlijke coffees te maken, worden bijgeleverd.

aq_block_6
aq_block_8

De espressomachines

Wij geven er de voorkeur aan te werken met de ‘Mirage’- of met de ‘La Marzocco’ espressomachine. Niet alleen vanwege de ‘looks’ maar zeker ook omdat beide machines waardigheid verzekeren en zeer betrouwbaar zijn.

Bij Mobiccino noemen we de Mirage espresso machine van ‘Kees van der Westen‘, de Rolls Royce onder de koffie machines. Deze espresso machine is handgemaakt en perfect af te stellen. De elegante uitstraling kan bovendien geheel naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de zijpanelen.

5 redenen voor een barista van MobiCcino op locatie.

In uw bedrijf begint service en kwaliteit al bij het eerste kopje koffie wat u uw klant aanbiedt. Verwen daarom uw gasten met de kwaliteits koffie van Mobiccino.

Verwen uw klanten en Uw klanten zullen uw bedrijf niet snel vergeten. Goede koffie zorgt voor een goed imago. En door middel van onze promotiepakketten kunnen wij uw naamsbekendheid nog extra vergroten.

Trek uw klanten naar uw stand en nodig ze uit voor “het perfecte kopje koffie”. De geur van vers bereidde koffie zal ook werken als biien op een pot honing.

Op een drukke beurs, even op adem komen met een met liefde bereidde koffie. Met een glimlach en een overheerlijke cappuccino worden uw klanten op hun wenken bediend door een barista van Mobiccino.

Bel MobiCcino en vraag om de 5de reden en krijg 10% kennismakingskorting op uw eerste offerte.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGermanSpanish