mobiele koffiebar mobiele koffiebar MET BARISTA DE EYECATCHER VOOR ELK EVENEMENT, BEURS OF FESTIVAL! MAAR ZEKER OOK VOOR CONGRESSEN, BEDRIJFSFEESTEN, TROUWERIJEN, FEESTELIJKHEDEN EN NATUURLIJK PROMOTIONELE ACTIVITEITEN. Met deze espressobar wordt een complete koffie catering (inclusief ingrediënten) verzorgd door een echte barista vanuit een tot espressobar omgebouwde scooter en mobiele koffiebar! Met het inzetten van de Mobi geeft u, uw bezoekers een ware koffiebeleving mee. Het enige wat wij van u verwachten is een 230V aansluiting en voldoende (opslag)ruimte. Mocht er geen stroom in de buurt zijn, dan kunnen we natuurlijk een aggregaat regelen. Vraag ook eens naar de ‘Aanvullende mogelijkheden‘ zoals het huren van sta-tafels, het aanbieden van heerlijke muffins of misschien wel onze hele Mobi ‘wrappen’ (inpakken) naar eigen wens? mobiele koffiebar MET BARISTA DE EYECATCHER VOOR ELK EVENEMENT, BEURS OF FESTIVAL! MAAR ZEKER OOK VOOR CONGRESSEN, BEDRIJFSFEESTEN, TROUWERIJEN, mobiele koffiebarFEESTELIJKHEDEN EN NATUURLIJK PROMOTIONELE ACTIVITEITEN. Met deze espressobar wordt een complete koffie catering (inclusief ingrediënten) verzorgd door een echte barista vanuit een tot espressobar omgebouwde scooter en mobiele koffiebar! Met het inzetten van de Mobi geeft u, uw bezoekers een ware koffiebeleving mee. Het enige wat wij van u verwachten is een 230V aansluiting en voldoende (opslag)ruimte. Mocht er geen stroom in de buurt zijn, dan kunnen we natuurlijk een aggregaat regelen. Vraag ook eens naar de ‘Aanvullende mogelijkheden‘ zoals het huren van sta-tafels, het aanbieden van heerlijke muffins of misschien wel onze hele Mobi ‘wrappen’ (inpakken) naar eigen wens? mobiele koffiebar
mobiele koffiebar MET BARISTA DE EYECATCHER VOOR ELK EVENEMENT, BEURS OF FESTIVAL! MAAR ZEKER OOK VOOR CONGRESSEN, BEDRIJFSFEESTEN, TROUWERIJEN, FEESTELIJKHEDEN EN NATUURLIJK PROMOTIONELE ACTIVITEITEN. Met deze espressobar wordt een complete koffie catering (inclusief ingrediënten) verzorgd door een echte barista vanuit een tot espressobar omgebouwde scooter en mobiele koffiebar! Met het inzetten van de Mobi geeft u, uw bezoekers een ware koffiebeleving mee. Het enige wat wij van u verwachten is een 230V aansluiting en voldoende (opslag)ruimte. Mocht er geen stroom in de buurt zijn, dan kunnen we natuurlijk een aggregaat regelen. Vraag ook eens naar de ‘Aanvullende mogelijkheden‘ zoals het huren van sta-tafels, het aanbieden van heerlijke muffins of misschien wel onze hele Mobi ‘wrappen’ (inpakken) naar eigen wens?

Mobiele espressobar met barista

De eyecatcher voor elk evenement, beurs of festival!

Maar zeker ook voor congressen, bedrijfsfeesten, trouwerijen, feestelijkheden en natuurlijk promotionele activiteiten.

Met deze espressobar wordt een complete koffie catering (inclusief ingrediënten) verzorgd door een echte barista vanuit een tot espressobar omgebouwde scooter en mobiele koffiebar! Met het inzetten van de Mobi geeft u, uw bezoekers een ware koffiebeleving mee.

Het enige wat wij van u verwachten is een 230V aansluiting en voldoende (opslag)ruimte. Mocht er geen stroom in de buurt zijn, dan kunnen we natuurlijk een aggregaat regelen.

Vraag ook eens naar de ‘Aanvullende mogelijkheden‘ zoals het huren van sta-tafels, het aanbieden van heerlijke muffins of misschien wel onze hele Mobi ‘wrappen’ (inpakken) naar eigen wens?

aq_block_6
Chinese (Simplified)DutchEnglishGermanSpanish