Koffie op de beursstand voor een betere bezoekersbeleving

04/09/2014 Koffie weetjes

Een succesvolle beursstand gaat verder dan alleen de stand neerzetten en inrichten. De totale beurspresentatie wordt grotendeels bepaald door de aantrekkingskracht van een stand en daarmee de gecreëerde uitstraling richting de beursbezoekers. Het neerzetten van een memorabele belevenis speelt daarin al jaren een belangrijke rol.

Belevenis in combinatie met betekenis
In 1999 waren het Joseph Pine en James Gilmore die het woord ‘belevenis economie’ op de kaart zetten. Tegenwoordig dient belevenis steeds meer gecombineerd te worden met betekenis om die gevraagde ‘authenticiteit’ te realiseren. En de jongste trend van deze nieuwe betekeniseconomie is, ‘geven’. Of dat nou gaat om het geven van warmte, liefde, compassie, aandacht of een product, door te geven creëer je een verbinding. Je laat je relatie zien dat die belangrijk is.

Wat kan je weggeven en biedt tegelijkertijd een belevenis voor je beurs?
KOFFIE!

Wat is het effect van koffie op de beursstand
Door koffie te serveren, presenteer je je bezoekers aandacht in een kopje. Onze gepassioneerde barista’s dienen als gastheer/gastvrouw en zetten elke koffie afzonderlijk en met aandacht waardoor uw compassie doorstraalt wanneer u deze koffie aan uw bezoekers schenkt. Een heerlijk geurende espresso, versiert met verrassende latte art is een geschenk die uw betekenis reflecteert en een belevenis realiseert.

Kortom, belevenis en betekenis in de vorm van koffie kan dus in positieve zin bijdragen aan het contact met uw beursbezoekers. Wees daarbij wel kritisch op de kwaliteit van de koffie, de passie van de barista maar ook op de service van uw leverancier.

Want vergeet niet; kwaliteitskoffie draagt bij aan een verpletterende uitstraling.