EXTRA’S EEN AANTAL extra SERVICES DIE WE NAAST ONZE OVERHEERLIJKE KOFFIE OOK AAN KUNNEN BIEDEN IJSKOFFIE Naast onze overheerlijke warme coffees, schenken we ook ijskoffie of coffees met siropen. Beide varianten zijn zoet maar verfrissend en om uw lippen bij af te likken. Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, verovert nu ook de Nederlandse markt. Hij is gemaakt op basis van stevia. FROZEN YOGHURT Heerlijk fris ijs met vers fruit, chocolade, extra services nootjes of een andere topping naar keuze. De Italian IJskoffie en de Frozen Yoghurt worden beide bereid in een slushmachine. KOEKJES, MUFFINS EN BONBONS Via Maison Kelder verzorgen wij u luxe belgische bonbons. Deze bonbons zijn een extra servicesoverheerlijke zoete ‘bite’ voor bij de koffie. Indien gewenst, kunt u ook uw logo op de bonbons weergeven. Verwen uw bezoekers met een smaakvolle muffin of een luchtige cupcake. Muffins zijn verkrijgbaar in de smaken; Blueberry, Vanille en ook Double Chocolate. De cupcakes zijn er in verschillende smaken. Leverbaar met logo!& MEER extra services
Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Stuur ons een mail als u meer wilt weten. EXTRA’S EEN AANTAL extra SERVICES DIE WE NAAST ONZE OVERHEERLIJKE KOFFIE OOK AAN KUNNEN BIEDEN IJSKOFFIE Naast onze overheerlijke warme coffees, schenken we ook ijskoffie of coffees met siropen. Beide varianten zijn zoet maar verfrissend en om uw lippen bij af te likken. Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, verovert nu ook de Nederlandse markt. Hij is gemaakt op basis van stevia. FROZEN YOGHURT Heerlijk fris ijs met vers fruit, chocolade, nootjes of een andere topping naar keuze. De Italian IJskoffie en de Frozen Yoghurt worden beide bereid in een slushmachine. KOEKJES, MUFFINS EN BONBONS Via Maison Kelder verzorgen wij u luxe belgische bonbons. Deze bonbons zijn een overheerlijke zoete ‘bite’ voor bij de koffie. Indien gewenst, kunt u ook uw logo op de bonbons weergeven. Verwen uw bezoekers met een smaakvolle muffin of een luchtige cupcake. Muffins zijn verkrijgbaar in de smaken; Blueberry, Vanille en ook Double Chocolate. De cupcakes zijn er in verschillende smaken. Leverbaar met logo!& MEER extra services
Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Stuur ons een mail als u meer wilt weten.

extra's

een aantal services die we naast onze overheerlijke koffie ook aan kunnen bieden

aq_block_5
aq_block_6
aq_block_7
aq_block_8

ijskoffie

Naast onze overheerlijke warme coffees, schenken we ook ijskoffie of coffees met siropen. Beide varianten zijn zoet maar verfrissend en om uw lippen bij af te likken. Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, verovert nu ook de Nederlandse markt. Hij is gemaakt op basis van stevia.

frozen yoghurt

Heerlijk fris ijs met vers fruit, chocolade, nootjes of een andere topping naar keuze. De Italian IJskoffie en de Frozen Yoghurt worden beide bereid in een slushmachine.

koekjes, muffins en bonbons

Via Maison Kelder verzorgen wij u luxe belgische bonbons. Deze bonbons zijn een overheerlijke zoete ‘bite’ voor bij de koffie. Indien gewenst, kunt u ook uw logo op de bonbons weergeven. Verwen uw bezoekers met een smaakvolle muffin of een luchtige cupcake. Muffins zijn verkrijgbaar in de smaken; Blueberry, Vanille en ook Double Chocolate. De cupcakes zijn er in verschillende smaken. Leverbaar met logo!

& meer

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Stuur ons een mail als u meer wilt weten.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGermanSpanish