Espressobar CUP bestaat 2 jaar!

18/10/2016 Mobiccino - nieuws

cup_espressobar_bvEen ode aan onze klanten.

Vandaag, precies 2 jaar geleden, zag CUP zijn levenslicht aan de Barbansonstraat 63 in Voorburg.  MobiCcino realiseerde hiermee, naast de koffie op locatie, ook een vaste plek waar mensen kunnen genieten van onze koffies en vers bereide taarten en broodjes.

Door middel van een enthousiast ontvangen crowdfund actie hebben we 2 jaar geleden onze deuren mogen openen.

Het idee van CUP;

“ een espressobar in je buurt, waar je afspreekt met buren, vrienden, zakenrelaties of jezelf trakteert op die overheerlijke koffie. Een concept waardoor de mensen in de buurt elkaar makkelijker kunnen ontmoeten onder het genot van echte espresso, cappuccino, latte macchiato, een zoete versnapering of een lekkere gegrilde Italiaanse sandwich. Je kunt ook verse bonen kopen voor thuis. Wij malen ze met alle liefde voor je.”

Coffee Unites People;  dat is waar CUP voor staat en wat na 2 jaar goed gelukt is. Vooral dankzij onze trouwe klanten.  Onze klanten zorgen voor de gezelligheid en altijd voor  een super sfeer.

Zonder onze klanten geen CUP en daarom willen wij iedereen bedanken die de afgelopen 2 jaar bij ons is komen lunchen of een lekkere koffie is komen drinken en we kijken uit naar de komende jaren waarin wij hopelijk jullie mogen blijven verrassen.