10 jaar MobiCcino bij North Sea Jazz festival

We zijn bij MobiCcino best een beetje trots! Afgelopen weekend hebben wij namelijk voor de tiende keer de bezoekers van North Sea Jazz van overheerlijke cappuccino’s en ijskoffie’s mogen voorzien. Alweer tien jaar geleden, toen North Sea jazz nog in Den Haag werd gehouden, was het ons eerste grote evenement. Spannend of de bezoeker iets langer zou willen wachten voor een vers bereidde koffie en of wij de drukte aan zouden kunnen. Wat bleek; heel veel super enthousiaste klanten. En nu 10 jaar later knallen onze barista’s nog steeds en mochten we zelfs voor Sting en zijn band verse ijskoffie’s maken. Afgelopen weekend zijn er weer bijna 10.000 klanten van onze koffie’s voorzien. Allemaal vers bereid en alle cappuccino’s met mooie latte art!

Ook zijn we apetrots dat we alweer voor het vierde jaar tijdens North Sea Jazz samen met de Amsterdamse cateraar Zing Good Food een bijdrage hebben mogen leveren aan het succes van de catering uitvoering voor de chocolate en coffee bar stand van Oxfam Novib.

Dit jaar was deze zeer mooi vorm gegeven bar te vinden op het dakterras vlak bij de Hudson zaal. Naast de koffie was er een mooi aanbod van koude chocolade dranken en op chocolade gebaseerde nagerechten. Oxfam Novib staat op North Sea Jazz om bewustzijn te creëren over eerlijke producten. Eerlijke koffie en chocolade, waar in ontwikkelingslanden een goede prijs voor wordt betaald, milieubewust, geen kinderarbeid, en waar arbeiders onder goede omstandigheden kunnen werken.