10 goede redenen voor een barista op locatie.

14/04/2014 Mobiccino - nieuws

10 goede redenen voor een barista van MobiCcino op locatie.

Mocht u nog niet overtuigd zijn van het nut van een barista op locatie, of bent u nog niet bekend met onze dienstverlening? Wij overtuigen u graag.

  1. Verwen uw gasten of klanten met kwaliteit – In uw bedrijf begint service en kwaliteit al bij het eerste kopje koffie wat u uw klant aanbiedt.
  2. U neemt uw klant serieus – Verwen uw klanten en uw klanten zullen uw bedrijf niet snel vergeten. Goede koffie zorgt voor een goed imago.
  3. Een barista op locatie is het visitekaartje voor uw bedrijf – Met een glimlach en een overheerlijke cappuccino worden uw klanten op hun wenken bediend.
  4. Onderscheid u van uw concurrenten. – Nu heeft de klant een extra reden om uw stand te bezoeken.
  5. De perfecte verkoop pitch.– Trek uw klanten naar uw stand en nodig ze uit voor “het perfecte kopje koffie”. De geur van vers bereide koffie zal ook werken als biien op een pot honing.
  6. Creëer een rustmoment voor uw klanten – een drukke beurs, even op adem komen met een met liefde bereide koffie.
  7. Bevorder creativiteit en werklust – Er gebeurt iets op uw stand er is een actieve sfeer en onze latte art zal uw klanten inspireren tot creativiteit.
  8. Vergroot uw naamsbekendheid – door middel van onze promotiepakketten kunnen wij uw naamsbekendheid vergroten.
  9. Houd uw eigen personeel scherp – uw personeel zal extra gemotiveerd zijn. Onderzoek wijst uit dat personeel “goede koffie” kwalificeren als hun belangrijkste secundaire arbeidsvooorwaarden.
  10. Bel MobiCcino en vraag om de 10de reden en krijg 10% kennismakingskorting op uw eerste offerte.

Wij zijn u graag van dienst en wensen u een succesvolle beurs toe.

Neem direct contact met ons op