BARISTA inhuren ONZE PROFESSIONELE BARISTA inhuren barista INHUREN Hoe komt het dat dezelfde koffie op de ene plek wel lekker is en bij de ander niet? Het verschil zit in de handen die de espresso maken, die van de barista. Een barista is een vakman/vakvrouw, die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een espresso gemaakt wordt van topkwaliteit. Om topkwaliteit te bereiken is kennis, kunde en passie nodig. MobiCcino is trots op het professionele en enthousiaste baristateam.TRAINERS Een aantal van onze topbarista’s zijn kundig in het geven van professionele en/of leuke trainingen. Heeft u zelf een koffiebar en wilt u een barista huren? Dat kan. Profiteer van de kennis en kunde van MobiCcino’s barista’s. Huur een barista van MobiCcino en zorg ervoor dat uw zaak een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie! ONZE BARISTA’S INHUREN U heeft behoefte aan extra Barista ondersteuning voor uw espressobar. Wij leveren deze service door heel Nederland. U zult zien dat onze Barista’s door hun kennis en passie uw omzet verhogen. Ook zijn er mogelijkheden om onze mobiele koffiebar in uw kantoorpand te plaatsen. U kunt op werkdagen van 9h00 tot 17h00 contact met ons opnemen. BARISTA inhuren ONZE PROFESSIONELE BARISTA inhuren barista INHUREN Hoe komt het dat dezelfde koffie op de ene plek wel lekker is en bij de ander niet? Het verschil zit in de handen die de espresso maken, die van de barista. Een barista is een vakman/vakvrouw, die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een espresso gemaakt wordt van topkwaliteit. Om topkwaliteit te bereiken is kennis, kunde en passie nodig. MobiCcino is trots op het professionele en enthousiaste baristateam.TRAINERS Een aantal van onze topbarista’s zijn kundig in het geven van professionele en/of leuke trainingen. Heeft u zelf een koffiebar en wilt u een barista huren? Dat kan. Profiteer van de kennis en kunde van MobiCcino’s barista’s. Huur een barista van MobiCcino en zorg ervoor dat uw zaak een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie! ONZE BARISTA’S INHUREN U heeft behoefte aan extra Barista ondersteuning voor uw espressobar. Wij leveren deze service door heel Nederland. U zult zien dat onze Barista’s door hun kennis en passie uw omzet verhogen. Ook zijn er mogelijkheden om onze mobiele koffiebar in uw kantoorpand te plaatsen. U kunt op werkdagen van 9h00 tot 17h00 contact met ons opnemen.

Barista

Onze professionele barista inhuren

aq_block_5

Hoe komt het dat dezelfde koffie op de ene plek wel lekker is en bij de ander niet? Het verschil zit in de handen die de espresso maken, die van de barista. Een barista is een vakman/vakvrouw, die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een espresso gemaakt wordt van topkwaliteit. Om topkwaliteit te bereiken is kennis, kunde en passie nodig. MobiCcino is trots op het professionele en enthousiaste baristateam.

Trainers

Een aantal van onze topbarista’s zijn kundig in het geven van professionele en/of leuke trainingen. Heeft u zelf een koffiebar en wilt u een barista huren? Dat kan. Profiteer van de kennis en kunde van MobiCcino’s barista’s. Huur een barista van MobiCcino en zorg ervoor dat uw zaak een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie!

Waarom een barista van mobiccino

Vrijwel alle barista’s van MobiCcino zijn geoefend in het maken van latte-art, het gieten van prachtige figuren in het melkschuim. Voor appeltjes, hartjes, rosetta’s en tulpjes draaien zij hun hand niet om. Daag de Barista ook eens uit en vraag om een konijntje, beertje of misschien wel uw logo!

De Barista’s van MobiCcino worden niet alleen getraind op de kennis van de koffie, maar ook op hospitality. Onze Barista’s zullen zich altijd opstellen als een ware gastheer of gastvrouw. Uw gasten worden niet alleen ontvangen met heerlijke koffie, maar ook met een glimlach en een hulpvaardige instelling.

Al onze barista’s krijgen intern een complete (barista) opleiding over de geschiedenis van de koffie, het stellen van de molen voor een perfecte espresso en latte-art. Een groot deel van de barista’s zijn SCAE Level 1 Basic Barista gecertificeerd. Een aantal zijn tevens Level 2 gecertificeerd en hebben dus een zeer uitgebreide kennis en vooral ervaring met de bereiding van koffies.

Onze barista’s inhuren

U heeft behoefte aan extra Barista ondersteuning voor uw espressobar. Wij leveren deze service door heel Nederland. U zult zien dat onze Barista’s door hun kennis en passie uw omzet verhogen. Ook zijn er mogelijkheden om onze mobiele koffiebar in uw kantoorpand te plaatsen. U kunt op werkdagen van 9h00 tot 17h00 contact met ons opnemen.

Wij maken heerlijke espresso's & cappuccino's

Chinese (Simplified)DutchEnglishGermanSpanish